U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

ook 

Van cijfers naar letters

Mijn naam is Hannie Drissen - van der Coelen. Ik ben 59 jaar en woonachtig in Sevenum. Na ruim 38 jaar gewerkt te hebben in de financiële administratie, waarvan 17 jaar zelfstandig, kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn leven ook nog graag op een andere manier wilde invullen. Ik ben altijd graag met cijfers bezig geweest, maar in mijn jeugdjaren heb ik ook al altijd  veel gelezen en geschreven.

 

Zo was het niet zo vreemd dat ik ‘onbewust’ weer op dit pad gezet werd.  Mijn passie om te schrijven werd weer aangewakkerd en zo kwam ik ook in contact met het 'creatief schrijven'. Een vorm die geschikt is voor iedereen, die van schrijven houdt.

De energie die ik hiervan krijg, draag ik graag over aan anderen.  Ieder schrijfmoment brengt weer nieuwe verrassingen, het blijft gewoon leuk om te doen. 

 

Dit doende heb ik inmiddels enkele meerdaagse workshops samengesteld, die het deelnemers mogelijk maakt om via schrijfopdrachten zich meer in een bepaald thema      te verdiepen. Zie hiervoor tabblad 'thema-workshops'.