gallery/attachments-Image-foto-ik-naar-rechts

Van cijfers naar letters
Mijn naam is Hannie Drissen - van der Coelen. Ik ben 59 jaar en woonachtig in Sevenum. Na ruim 38 jaar gewerkt te hebben in de financiële administratie, waarvan 17 jaar zelfstandig, kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn leven ook nog graag op een andere manier wilde invullen. Ik ben altijd graag met cijfers bezig geweest, maar in mijn jeugdjaren heb ik ook al altijd voor gelezen en geschreven.

Zo was het niet zo vreemd dat ik ‘onbewust’ weer op dit pad gezet werd. Mijn passie om te schrijven werd weer aangewakkerd en zo kwam ik ook in contact met het 'creatief schrijven'. Een vorm die geschikt is voor iedereen, die van schrijven houdt.

De energie die ik hiervan krijg, draag ik graag over aan anderen. Ieder schrijfmoment brengt weer nieuwe verrassingen, het blijft gewoon leuk om te doen.

Dit doende heb ik inmiddels ook enkele meerdaagse workshops samengesteld, die het deelnemers mogelijk maakt om via schrijfopdrachten zich meer in een bepaald thema te verdiepen. Zie hiervoor tabblad 'thema-workshops'.